İSTANBUL / MALTEPE - TEV Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu

Levent ERGİN - Müdür Yardımcısı

GÖREVLERİ:

1984 yılında Tunceli´de doğdu.  Kocaeli Üniversitesi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2006 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl İstanbul´da öğretmenliğe atandı. 2006-2019 yılları arasında Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı. 10 Ekim 2019 tarihinde okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanmış olup, halen görevini sürdürmektedir.

BAŞARILARI:

* 3 Ödül Belgesi,

* 3 Üstün Başarı Belgesi,

* 2 Takdir Belgesi,

* 11 Başarı Belgesi,

* 3 Teşekkür Belgesi

olmak üzere toplam 22 Belge ile Taltif edilmiştir.

EĞİTİMLERİ:

2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2022 yılında İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümününden mezun olmuştur. 2017 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde  ´´Eğitim Yönetimi ve Denetimi´´ alanında yüksek lisans öğrenimini "İlkokulda Öğrencisi Bulunan Ailelerin Beslenme Uygulamalarının Doğru ve Dengeli Beslenme Kurallarına Uygunluğu" konulu tezi ile tamamlamıştır. 2024 yılında Eğitim Yönetimi alanında Doktora eğitimini tamamlayan Levent ERGİN´in " Ulusal ve Uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. Ayrıca ulusal ve uluslararası birçok projede, proje koordinatörü olarakta görev almaktadır.