İSTANBUL / MALTEPE - TEV Abdullah Nezahat Erboz İlkokulu

SAĞLIKLI ADIMLAR PROJESİNDE OKULUMUZDA YER ALDI

Okulumuz "Sağlıklı Adımlar" Prpjesi kapsamına alınmıştır.

Çocukların dengeli beslenme, sağlık ve fiziksel aktivite konusundaki bilinç düzeyini artırmayı ve bu konularda iyi alışkanlıkları sahip olmalarını desteklemeyi amaçlayan projemiz, Millî Eğitim Bakanlığı ve Nestle iş birliği ile ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerine yönelik olarak Hayat Bilgisi ile Beden Eğitimi ve Oyun derslerinde uygulanıyor.

Sağlıklı Adımlar Projesi ile öğrencilere yılda 32 saat dengeli beslenme, fiziksel aktivite ve sağlıklı yaşam koşullarında eğitim verilirken velilere de beslenmenin temellerini öğretiyoruz.

Projemiz 2019-2020 dönemi itibariyle Adana, Ankara, Bolu, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kars, Konya, Mersin, Muğla, Ordu, Samsun, Şanlıurfa, Tunceli ve Van illerinde 172 okulda uygulanmıştır.

Okulumuz 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılında "Sağlıklı Adımlar" Prpjesi kapsamına alınmıştır.

Proje detayları için https://www.saglikliadimlarprojesi.com sayfasına göz atabilirsiniz.

Yayın: 23.12.2021 - Güncelleme: 28.02.2024 12:41 - Görüntülenme: 272